Checklista flyttstädning

Detta ingår när du bokar en kvalitetssäkrad flyttstädning hos oss på Svensk Flyttstäd.

Flyttstädning alla rum

Golv dammsuges och moppas. Avtorkning av vågräta fria ytor samt fönsterbrädor. Avtorkning av horisontella ytor. Avtorkning av dörrar, dörrfoder, kontakter och alla lister. Putsning av fönster alla sidor, även innerdörrar. Putsning av speglar. Rengöring av fast belysning. Rengöring av garderober, in- och utvändigt.
Fönsterputs av 2-sidiga fönster ingår i flyttstädningen. 4-sidiga fönster samt spröjs ingår ej utan beställs extra.

Flyttstädning Kök

Rengöring av fläkt och vitvaror, och fria vågräta ytor. Rengöring av ugn, spis, häll och micro. Alla köksskåp avtorkas in- och utsida samt lådor. Rengöring av diskmaskin utvändigt. Kyl och frys rengörs både på in- och utsida. Notera att avfrostning ingår inte.

Toalett och badrum

Rengöring av handfat, badkar och dusch, och toalett. Rengöring av golvbrunnar. Torkning av väggar och kakel. Putsning av speglar. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengöres utvändigt. Rengöring bakom tvättmaskin och tumlare om kunden har dragit fram maskinerna. Rengöring under badkar, om möjligt, dock ejj under duschkabin. Front till badkar och jacuzzi nedmonteras och återställes av kund.

-

Boka flyttstädning »

Checklista för flyttstädning, städning flyttstäd,

Checklista för flyttstädning
Checklista för flyttstädning

Viktigt med checklista vid flyttstädning, rengjort

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK